Steg aldrig frikadeller i kokosolie

Derfor skal du aldrig stege dine frikadeller i kokosolie!

 

Kokosolie er sundt og det mest stabile fedtstof at stege din mad i.

 

Det betyder at kokosolien kan tåle flere varmegrader, end andre fedtstoffer du steger i, før fedtsyrerne bliver ødelagt og mere til skade end til gavn for din krop.

 

MEN der er 2 gode grunde til at du ikke skal stege dine frikadeller i kokosolie.

 

Punkt 1

Frikadeller stegt i kokosolie smager af kokosolie, og du bliver aldrig tilgivet af din familie.

 

Frikadeller er forbundet med følelser og minder om barndom, familie, hygge, mors- og bedstemors frikadeller. Hvem kan ikke genkalde sig duften og smagen af frikadeller.

 

Frikadeller stegt i kokosolie er bare ikke frikadeller!

 

Nu tænker du måske, at så steger du da bare frikadellerne i kokosolie uden smag.

Det kan du selvfølgelig godt. Du skal bare ikke gøre det for sundhedens skyld.

 

Punkt 2

Frikadeller stegt i kokosolie uden smag er ikke sundere, end når de er stegt i det du plejer at stege i.

 

Kokosolie uden smag har været igennem en hårdhændet behandling, for at fjerne de uønskede smagsstoffer. Dette er medvirkende til at ændre de sunde fedtsyrer, så de ikke længere gavner kroppen.

Det vil sige, at de gavnlige fedtsyrer allerede er ødelagt, når du køber kokosolien.

 

DERFOR

Nyd at stege, servere og spise frikadellerne, stegt som du plejer at gøre det.

 

MEN 

For at få nogle gode fedtstoffer ind i madlavningen, så køb en økologisk, koldpresset jomfrukokosolie og lav en forret, hvor det indgår. 

På denne måde får du de gode fedtstoffer med i måltidet, inden der spises frikadeller og du er med til at skabe nye traditioner og minder i fremtiden.

Gør som mange andre

Bliv din egen ekspert

Tilmeld dig dig nyhedsbreve om sundhed for krop og sjæl .

Nul spam. Kun e-mails om sundhed for dig

 Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kom med indenfor

* indicates required

Copyright @ All Rights Reserved

'); fbq('track', 'PageView'); };